Ünnepi fények

2020.11.30. 17:39

Felkapcsolták a díszkivilágítást

Florin Birta, Nagyvárad polgármestere saját Facebook-oldalán jelentette be azt, hogy a hétfői nap folyamán a Szent László téren bekapcsolták a díszkivilágítást.

A korábbi években valóságos kis ünnepséget szerveztek e köré a pillanat köré, általában negyven-ötven gyerek gyűlt össze, hogy megnyomja a díszkivilágítást beindító gombot, de most a járványügyi helyzet ezt nem tette lehetővé. Birta hozzátette: „bár az idén nem lesz karácsonyi vásár, nem lesz a főtéren korcsolyapálya, óriáskerék, és nem lesznek házikók, de mégis díszbe öltöztettük a várost, hogy érezzünk valamit a téli ünnepek hangulatából.”

Bejelentette továbbá, hogy folyamatosan és jelentős mértékben csökken Nagyváradon a fertőzési arány, ugyanis míg a csúcspont idején ez kilenc ezrelék volt, mára már lecsökkent 5,68 ezrelékre, és ha így haladunk tovább, akkor hamarosan újra nyithatnak a városban a vendéglátóipari egységek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában