Jelöltek

2020.10.16. 11:04

Szabó Mihály tenkei vállalkozóval egészült ki a lista

Ciucur Losonczi Antonius

Az RMDSZ Szövetségi Állandó Tanácsa mai, kolozsvári gyűlésén hagyja jóvá a területi szervezetek szenátor- és képviselőjelölti listáját. Mint lapunk is beszámolt róla, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének választmánya október 5-én hagyta jóvá a két listát, akkor azonban még kérdéses volt, hogy ki kerül még a tizenkét nevet tartalmazó képviselőházi listára, ugyanis a harmadik helyen szereplő Derzsi Ákos bejelentette, hogy visszalép. Azóta döntött a Megyei Állandó Tanács, és Szabó Mihály tenkei vállalkozóval egészült ki a lista, aki a 11. helyre lett pozicionálva.

A változtatásnak megfelelően tehát sorrend a következő, a szenátusi listán: 1. Cseke Attila szenátor, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének az elnöke, 2. Szabó József a nagyváradi RMDSZ ügyvezető elnöke, 3. György-Csáki János vállalkozó, 4. Herman Ferenc színművész, vállalkozó, 5. dr. Ritli László gyermekorvos, korábbi egészségügyi miniszter, 6. dr. Balogh Ildikó Kinga fogorvos; a képviselőházi listán pedig: 1. Szabó Ödön képviselő, a megyei RMDSZ ügyvezető elnöke, 2. Biró Rozália képviselő, 3. Borsi Imre Lóránt, a megyei RMDSZ ügyvezető alelnöke, 4. Meleg Vilmos nagyváradi RMDSZ-elnök, 5. Nagy Árpád nagyszalontai frakcióvezető, 6. Karsai Attila érmihályfalvi alpolgármester, 7. Hegyessy Zsolt székelyhídi városmenedzser, 8. Deák Andrea margittai iskolai aligazgató, 9. Boros István ny. lelkipásztor, 10. Kovács Ádám Attila autómérnök, menedzser, 11. Szabó Mihály tenkei vállalkozó és 12. Dulău Dianna nagyváradi biológiatanár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában