Támogatott tartalom

2020.10.22. 13:33

LEGO-rajongók napjai, újra a nagyváradi ERA Parkban

Manapság kissé szürkének tűnnek a napok? A kreativitás várat magára? A nagyváradi Era Park meghívja egy színes, konstruktív világba!

Az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központ ezen a hétvégén ad otthont a Brickenburg Expo – LEGO-rajongók napjai újabb kiadásának, amely október 23-án, péntektől október 25-én, vasárnapig tart, 10 és 21 óra között.

A Brickenburg Egyesület – a LEGO hivatalos képviselője Romániában – által rendezett esemény a kupola környékén, egy külön erre a célra berendezett helyiségben zajlik, a Stockhouse üzlet felőli folyosón, ahol több ezer eredeti, színes darab lesz kiállítva, melyek a rajongók keze alatt alkotássá válnak.

Harry Potter világából inspirált építmények, keleti jellegű vidámpark, eddig nem látott makettek, mint például a szingapúri Marina Bay hotel és díszes felhőkarcolók, csupán néhány az itt kiállított látványosságokból.

Mint mindig, a látogatókat most is arra kérik, hogy tartsák be a COVID-betegség megelőzésére előírt szabályokat. A szájmaszk kötelező viselése mellett használják a fertőtlenítőszert, és ne nyúljanak a kiállított tárgyakhoz. Továbbá kövessék a kiállítás területén kijelölt útvonalat, és a biztonsági okokból létrehozott külön ki- és bejáratot használják.

A belépés ingyenes, kortól függetlenül!

H10942

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában