A felére

2020.10.22. 10:15

Csökkennek a Nagyvárad–Bukarest járatszámok

Az eddigi heti négyről a felére, heti kettőre csökkenti Nagyvárad–Bukarest–Nagyvárad járatait a Blue Air légitársaság.

Fotó: Alexandru Nițescu

A légi közlekedést bonyolító vállalat az új koronavírus járványra hivatkozva döntött nagyváradi járatainak ritkításáról, illetve már betervezett járatokat is töröltek, amiről e-mailen tájékoztatták az érintett utasokat. A Blue Air légitársaság az október 25. és november 30. közötti időszakra vezette be a járatcsökkentést, melynek értelmében törölték a hétfőnként és szerdánként Bukarestből Nagyváradra tartó, 10.45-kor induló járatait, illetve a Nagyváradról Bukarestbe tartó, 12.25-kor induló járatait. Megmaradnak azonban az ugyanabban az órában induló pénteki járatok. A Blue Air november 1–30. között felfüggeszti vasárnap déli járatait, de ehelyett bevezeti a vasárnap esti Nagyváradon leszálló járatokat, és a hétfő reggelieket, melyek Nagyváradról mennek majd Bukarestbe.

A Blue Air idén augusztusban kezdte el újra üzemeltetni a Nagyvárad–Bukarest járatait, melyek hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap közlekedtek. Ennek a hónapnak a végétől ezek közül marad kettő, a pénteki jövet-menet járat, valamint a vasárnap esti jövet, és hétfő reggeli menet járat. A nagyváradi repülőtérről egyébként a Tarom légitársaság is szállít utasokat a román fővárosba, keddet és szombatot leszámítva a hét öt napján.

Borítóképünkön a nagyváradi repülőtért felújított utasterminálja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában