Választások

2020.09.27. 09:06

„Teremtsünk továbbra is holnapot és egyensúlyt Nagyváradon”

Szabó Ödön parlamenti képviselő, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke reggel 8.30 órakor szavazott az Ady Endre Középiskolában kialakított szavazóhelyiségben.

“Minden választás fontos, az önkormányzati választás azonban talán az egyik legfontosabb, hisz a döntések helyben születnek, nem lehet arra mutogatni, hogy máshol mi történik, és hogy külső erők befolyásolják a mi dolgainkat. Arra kérek ezért minden nagyváradit, hogy jöjjön el szavazni. Én már kora reggel voltam a feleségemmel, Emesével, mert azt szeretnénk, hogyha Nagyváradon nem csak a jelenlétünk lenne huszonöt százalékos, hanem az erőnk is legalább ekkora volna. Fontos, hogy elmenjünk, és ne kísérletezzünk. A szavazat nem arra van, hogy kísérletezzünk, hanem arra, hogy biztonságba helyezzük és érezzük magunkat úgy, ahogy tettünk ezt az elmúlt évtizedekben is. Egy olyan épület előtt állok, ahol az elmúlt időszakban nagyon sok munkát végeztünk el, beleértve a fűtéshálózatot, a szemben levő épületben önálló magyar színházat teremtettünk, nem messze tőlünk pedig a Holnaposok szoborcsoportja található. Teremtsünk továbbra is holnapot és egyensúlyt Nagyváradon, erre bíztatok mindenkit”- nyilatkozta a szavazást követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában