Együttműködés

2020.09.23. 09:04

Duális szakképzésben részesülnek a Traian Vuia iskola diákjai

A Transilvania Nord Áramszolgáltató Vállalat ebben az évben is folytatja együttműködését a kolozsvári Energetikai Szakközépiskolával a duális oktatás támogatásának céljával, most a nagyváradi Traian Vuia Szakközépiskolával is kibővítve a partnerséget.

A vállalat ötszáz lejes havi ösztöndíjat biztosít minden olyan szakosztály diákjainak, mely részese a programnak. Lehetőséget kínálnak arra is, hogy ezt az alapösszeget még 200 lejjel növeljék egy-egy diák esetében, az iskolai teljesítmény függvényében. A diákoknak emellett kiváló körülményeket, felszereléseket biztosítanak, beleértve napi egy étkezést is. A szakképzés abszolválása után pedig munkahelyeket fognak felajánlani a tanulóknak.

„Úgy gondoljuk, hogy a minél jobb iskolai teljesítmény szorgalmazásával, illetve a villanyszerelő szakma népszerűsítése által mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy minél több értékes szakember legyen országszerte. Örömmel tölt el minket, hogy támogatást és útmutatást tudunk nyújtani a fiataloknak” – fogalmazott a Transilvania Nord vezetője, Emil Merdan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában