A járvány idejére

2020.08.13. 10:43

Orvosokat keresnek a nagyváradi Városi Kórházba

A nagyváradi Dr. Gavril Curteanu Városi Kórház orvosoknak hirdet állást a koronavírus-járvány idejére, az új koronavírussal fertőzött betegek kezelésére.

A doctor puts Personal Protective Equipment (PPE) before taking care of patients infected by the COVID-19 (novel coronavirus) at Intensive Care Unit (ICU) at the makeshift hospital installed inside Millenium Hall, one of the country s largest event center, in Addis Ababa, on August 3, 2020. (Photo by AMANUEL SILESHI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Amanuel Sileshi

Az egészségügyi intézmény infektológus szakorvosokat, belgyógyászokat, tüdőgyógyászokat, szívgyógyászokat, nefrológusokat, altatóorvosokat, általános orvosokat, továbbá asszisztenseket, ápolókat, hordárokat, liftkezelőket és sofőröket keres. A felvétel interjú alapján történik. Az álláskeresési felhívást Maria Silaghi, a váradi egészségügyi intézmény menedzsere küldte el a sajtónak.

Az érdekeltek hétfőtől hívhatják ez ügyben a 0359/803-800 telefonszámot, de megkereshetik az intézményt az internet segítségével is a spitalcopiioradea@gmail.com e-mailcímen. Az interjú időpontjáról egyeztetés után állapodnak meg. A Bihar megyében a koronavírus kezelésére kinevezett Dr. Gavril Curteanu kórháznak azért van gyorsan szüksége szakemberekre, mert nagyon megnőtt Bihar megyében a fertőzöttek száma, ráadásul az egészségügyi személyzet közül is többen megfertőződtek.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában