jótékonysági rendezvény

2020.08.10. 10:17

Különleges körülmények között rendezik meg az idei Swimathont

A Nagyváradi Közösségi Alapítvány idén is meghirdeti a Swimathon jótékonysági rendezvényt, amelyre a nem kormányzati szervezetek július 31-ig jelentkezhettek projektjeikkel, kezdeményezéseikkel, illetve közösségi ügyeikkel a rendezvény honlapján.

Forrás: Swimathon Oradea/Facebook

Ebben az évben a nem kormányzati szervezetek tagjaiból vagy baráti társaságból álló csoportok egy-egy közösségi üggyel jelentkezhetnek, aminek a Nagyváradi Közösségi Alapítvány általi jóváhagyása után a csapatok „virtuális úszókat” gyűjtenek; az „úszók” létszáma ezúttal korlátlan, idén nekik feladatuk az ügy népszerűsítése, hírének terjesztése lesz. A virtuális úszókat a projektek jóváhagyása után augusztus 22-ig lehet regisztrálni. Az idei virtuális rendezvény lehetővé teszi azt is, hogy ezúttal nemcsak Bihar megyeiek úszhatnak egy nemes cél érdekében, az adománygyűjtők a megyehatárokon kívül is élhetnek.

A résztvevők ezúttal a sportuszoda helyett magánmedencékben, strandokon, folyókon vagy akár tavakon is úszhatnak. Emellett 40 gyakorlott úszó jelentkezését is várják, az ő úszásukat augusztus 22-én, 10 órától a köröskisjenői Kingslandből közvetítik. Ugyanekkor 1000 lejjel díjazzák azt a projektet, amelyet az 5000 méteres távon legjobban teljesítő úszó képvisel. Az adománygyűjtési kampány végeztével újabb 1000 lejjel díjazzák azt a projektet, amely a legtöbb forrást mozgatja meg. Idén az úgynevezett hírnöki pozíciót betöltő személyektől sokan hallani fognak a versenybe szálló projektekről, mellettük, illetve az úszó „titánok” mellett, bárki támogathatja ezeket a nemes célokat adományaikkal. További információk a Nagyváradi Közösségi Alapítvány honlapján, illetve a Swimathon Facebook-oldalán. Kapcsolattartó személy Claudia Abrudan ügyvezető igazgató. Telefonszám: 0743-295- 486, emailcím: director@ fundatiacomunitaror – adea.ro.

Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában