Napközis tábor

2020.08.11. 18:34

Kéztől a lélekig – kreatív napokat szervezett a Menta-Várad Egyesület

A Menta-Várad Egyesület 9-15 év közötti gyermekek és fiatalok számára szervezett napközis tábort Nagyváradon, a Kanonok sori székhelyén, augusztus 4-7. között- tájékoztatott a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség hírszolgálata.

Egy olyan kreatív hétre hívták meg az egyesület munkatársai a fiatalokat, amelyben sikerélményeket, fejlődést, új barátokat, önbizalmat, szabadtéri mozgásos feladatokat, számos készség fejlesztését, kommunikációs gyakorlatokat, és az alkotás örömét ígérték nekik, és mindez meg is valósult a napi program által, reggel 8 és délután 15.30 között. Nem hiányzott a játék, a közös munka (varró- és festőműhely), de volt zene és tánc is, sőt szabadtéri foglalkozásokon is részt vettek a gyerekek. A vidámsággal, derűvel és nyitottsággal készített alkotásokat a tábor végén hazavihették a résztvevők.

Idén első alkalommal szervezte meg napközis táborát a Menta-Várad Egyesület, Kiss Márton lelkipásztor vezetésével, Molnár Ágnes, Scheck Zsuzsanna, Bara Tünde és Péter Mária (Imelda nővér) munkatársak segítségével. A szervezők szeretnének hagyományt teremteni ebből a rendezvényből, és a tervek szerint már a szeptemberi iskolakezdésig meg fogják ismételni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában