noel

2020.08.13. 10:53

Hamarosan megkezdődik a Zolgensma-kezelés

A család hosszú ideje gyűjtött már a Zolgensma-kezelésre, mely augusztus 25-én fog elkezdődni.

„Elindultunk hát az útra, ami Noel életét, jövőjét gyökeresen megváltoztatja”– olvasható az SMA 1 betegségben szenvedő Ölyüs Noel Facebook-oldalán. „Budapest, a Bethesda, ami az elmúlt hónapokban mint egy távoli cél lebegett a szemünk előtt, most lassan valósággá válik. Erre vártunk, ebben reménykedtünk, ezért küzdöttünk és imádkoztunk a diagnózis óta eltelt több mint 9 hónap alatt. Ez az út nélkületek nem történhetett volna meg. Együtt voltunk erősek! Egy csapatként” – írja a bejegyzésben az édesanya, Fodor Hilda.

A család hosszú ideje gyűjtött már a Zolgensma-kezelésre, mely augusztus 25-én fog elkezdődni, hiszen, ahogyan arról már mi is örömmel beszámoltunk, a pénz összegyűlt. Az egyszeri beavatkozás során egy olyan génterápiás készítményt juttatnak Noel szervezetébe, amely a gerincizom sorvadásának gyógyítását szolgálja. Noel most útnak indult édesanyjával, aki szerint nagyjából karácsonyra térnek haza, így „a szeretet ünnepe most új értelmet nyer számunkra”.

Jó utat és sok sikert kívánunk mi is, kicsi Noel!

Borítóképünkön a kicsi Noel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában