Támogatott tartalom

2020.08.25. 20:07

Az USR PLUS Szövetség új, becsületes, hozzáértő emberekből álló csapatot javasol a Bihar Megyei Tanácsba

Az USR PLUS Szövetség megyeitanácselnök-jelöltje, Simona Bișboacă csapata az emberi értékeket, a természeti és történelmi erőforrásokat kívánja előtérbe helyezni, a megye gazdasági fejlődése és jóléte céljából. Elhatároztuk, hogy változtatunk ott, ahol nem jó irányba mennek a dolgok.

Fotó: Gaspar Norbert

Elsőbbséget élvez egy nyitott, átlátható, szakavatott közigazgatási rendszer és minőségi közszolgáltatások megteremtése (közszállítás, köztisztaság, szociális támogatás).

Közösségünk életszínvonalának fellendítése céljából támogatni szeretnénk a kistermelőket. A Bihar megyei lakosok jobb egészségügyi ellátásáért és az iskolák infrastruktúra-fejlesztéséért fogunk harcolni. Működőképes infrastruktúrával bíró megyét szeretnénk: útkarbantartás, gázbevezetés, ivóvízellátás, csatornázás. Támogatni fogjuk a turizmust, az etnikai és kulturális sokféleséget, harcolni fogunk a tiszta környezetért és az erdők védelméért.

Kik az USR PLUS Bihar Megyei Tanácsba szánt jelöltjei? Olyan emberek, akik eddig a magánszférában tevékenykedtek eredményesen, de megértették a közéletben való részvétel fontosságát is.

Mihai Șvab 29 éves, Franciaországban végezte tanulmányait területrendezés szakon, Olaszországban pedig várostervezést tanult. Közreműködött egy dél-franciaországi város turisztikai fejlesztési stratégiájának kidolgozásában, illetve egy bolognai központi épület rehabilitációjában. Célkitűzése, hogy Bihar megye a régió városaival jó kapcsolatot ápoló, és a városi turizmus szempontjából versenyképes megyévé váljon.

Andrei Acs a nagy-britanniai Oxfordi Egyetemen tanult környezetgazdálkodást, és közreműködött a nemzeti szintű környezetvédelmi stratégiák kidolgozásában. Jelenleg az európai uniós forrásokból finanszírozott, védett területekre vonatkozó projektek életbe léptetésén dolgozik.

Ciprian Barna a franciaországi Reims Champagne-Ardenne egyetemen végezte tanulmányait európai ügyek szakon, majd a Francia Nemzeti Közigazgatási Iskolában tanult, az európai felsőoktatási ciklusban. A közigazgatás területén több mint 14 év tapasztalattal rendelkezik, részt vett európai uniós forrásokból finanszírozott projektek életbe léptetésében és helyi fejlesztési stratégiák kidolgozásában.

Dan Popa egy könyvvizsgáló cég ügyvezetője, amely több mint 200 ügyféllel rendelkezik. Tevékenyen részt vett Belényes és környéke civil társadalmi életében, és megszervezte a Nagyvárad–Déva közötti DN76-os országút érdekében tartott tiltakozó megmozdulásokat.

Traian Cosor vegyészmérnök, a temesvári Traian Vuia Politechnikai Intézetnél szerezte diplomáját, és egy kutatási-fejlesztési marketingiroda vezetőjeként dolgozott. Megszerzett tapasztalata folytán szeretne hozzájárulni Bihar megye fejlesztéséhez és az itteni életszínvonal emeléséhez.

Ecaterina Lökös vállalkozó, közgazdász végzettségű, üzletvezetési tanulmányokat folytatott. Célkitűzése, hogy a megyében a kulturális és etnikai sokféleség valódi értékké váljon. A népi hagyományok és a gasztronómia, valamint a kézművesmesterségek népszerűsítésére törekszik.

Szeptember 27-én teljes bizalommal nyomják rá pecsétjüket az USR PLUS Simona Bișboacă által vezetett csapatára, a Bihar Megyei Tanács vezetésére szánt jelöltjeire.

(HIRDETÉS: CH 10252)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában