Támogatott tartalom

2020.07.01. 09:40

Vnature – A természetes gyógymódok tárháza

Ha ön a természetes gyógymódok híve, akkor látogassa meg a nagyszalontai székhelyű Viva Nature and Green cég webshopját!

 

A Györgytea és Pote-mix termékek egyedüli romániai forgalmazójaként ajánlja a természetes alapanyagok felhasználásával készült gyógyteákat, tinktúrákat, krémeket és tablettákat a webshop tulajdonosa, Kovács Levente, aki újabb termékekkel bővítette a választékot. Az emberi szervezet szoros kapcsolatban van a környezetével, amely az elmúlt 100 évben nagyot változott. Nem abban a környezetben élünk, amelyben az elmúlt évezredek során kifejlődött az ember. A modern megbetegedések tulajdonképpen a megváltozott környezet (más jellegű táplálékok és táplálkozási szokások, a mozgásszegény életmód) miatt kialakult alkalmazkodási zavarok. Ezek okozzák az emberek általános rossz közérzetét.

GAL-termékek – 100% természetesség és hatásosság! A benne lévő összetevőket minden GAL-termék olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Vitaminok, ásványi anyagok és mikro-tápanyagok Ebben a kategóriában szerepelnek azon termékek, amelyek az egészségünk megőrzését szolgálják, így fogyasztásuk mindenki számára ajánlott, hiszen e tápanyagokhoz még a legkörültekintőbb, gondos, egészségtudatos táplálkozással sem, vagy csak nehezen juthatunk hozzá. Közismert, hogy a zöldségek és gyümölcsök vitamin- és ásványianyag-tartalma milyen jelentős mértékben csökkent az elmúlt 50 évben.

Gyógynövénykivonatok

Olyan készítmények, amelyek a mai életmódunk káros hatásainak ellensúlyozását szolgálják, illetve koncentrálhatnak célzottan adott egészségügyi problémákra.

Dr. Herz – a termékcsaládot a minőség és a megbízhatóság jellemzi, a márka több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik. A vitaminokkal és étrend-kiegészítő készítményekkel foglalkozó cég magáénak tudhatja a Superbrands és a Magyar Brands díjat egyaránt. Az aromaterápia olyan természetes gyógymód, mely az illatokkal történő gyógyítást jelenti. Az illatoknak az emberi szervezetre gyakorolt gyógyereje tudományosan is igazolt. Az illóolajok fertőtlenítő, baktériumölő, gombaölő, konzerváló, görcsoldó és vérbőséget okozó hatással rendelkeznek. Párologtatásra, inhalálásra alkalmasak, valamint masszázshoz, szaunához, fürdőkhöz használhatók. A Dr. Herz kiváló minőségű termékeivel nem lesz probléma a megfelelő vitaminpótlás, továbbá jól érezhetjük magunkat testileg és szellemileg egyaránt.

Goldplant. Döntsön úgy, hogy természetesen kezeli magát! Válasszon GoldPlantot! Minőségi román termékek. Tinktúrákat, szirupokat és krémeket ajánl, amelyeket kizárólag természetes alapanyagokból és gyógynövényekből állítanak elő, a Nyugati-Kárpátok növényzetéből összegyűjtve.

Jutavit vitaminok

A vitaminok nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Pótoljuk a legfontosabb vitaminokat, melyekre az immunrendszerünknek szüksége lehet! A gyerekeknek is fontos a vitaminpótlás megfelelő fejlődésük érdekében. Válasszon a gyermekvitaminok közül!

A Györgyteák, avagy Gyuri bácsi, a „bükki füvesember” gyógynövényteái gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékek, melyeknek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják. A fogyasztók visszajelzései alapján a Diabess-Györgyteák igen népszerűnek bizonyulnak, nincs ismert mellékhatásuk. Közel ötvenféle Györgytea található meg a webshopban, többek között vérnyomáscsökkentő, antioxidáns, immunrendszer-erősítő, stresszoldó stb.
A Pote-mix nevű termékcsalád engedélyezett, természetes alapanyagok felhasználásával készült termék, az évszázados népi gyógyászati megfigyelések bizonyítják azok afrodiziákus hatását. A PoteMix Next tabletta a termékcsalád egyik legújabb készítménye, melynek rendszeres szedése jó hatással van a spermatermelésre, ami kiküszöbölhet meddőségi problémákat. A megfelelő és kellő mennyiségű vitamin pótlása a szervezet számára elengedhetetlen, még a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett is. „Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.” (Arthur Schopenhauer)

A www.vnature.ro honlapon érhető el a webshop, ahol több száz termék közül válogathatnak. Rendelni emellett a comenzi@vnature.ro e-mail címen is lehet. További információk a +40-771-089-968 telefonszámon.

(Fizetett hirdetés: H296460)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában