Programajánló

2020.07.16. 09:30

Újraindul a közösségi élet Szalacson

Fotó: Illusztráció

Törő Enikő

Szalacs község ezen a hétvégén a retró autóktól lesz hangos, valamint a MIÉRT újabb találkozójától. Horváth Béla polgármestertől megtudtuk: az idei Retró Autó találkozó útvonalában Szalacs is szerepel, szombaton tekinthetik meg majd ott a közel 30 gépkocsit az érdeklődők. Mint megtudtuk, ezelőtt két évvel Ottományban volt hasonló találkozó, szintén Rencsik Ottó főszervezésével. A parádé Nagyváradról indul, pénteken 14 órakor a Prima Shopstól, ezután Bihardiószegre mennek, Szalacsra szombaton érkeznek, ezután Hegyközszentmiklós felé veszik az irányt és vasárnap visszatérnek Nagyváradra.

A MIÉRT legújabb találkozóját is Szalacson tartják, ez egy háromnapos rendezvény lesz. A téma a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés lesz, ugyanis a szelektív hulladékgyűjtés terén a község igencsak jeleskedik. A találkozón emellett a választási stratégiáról is szó lesz, fejtette ki lapunknak Horváth Béla.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában