Élménypark

2020.07.01. 12:00

Pénteken újra kinyit az aquapark

Ciucur Losonczi Antonius

Közel négy hónapnyi szünet után július 3-án, pénteken ismét megnyitja kapuit Nyugat-Románia legmodernebb vízi élményparkja. Az elmúlt időszakban sem ültek azonban tétlenül a létesítmény alkalmazottjai, hanem takarítottak, fertőtlenítettek, karbantartották a belső medencéket és a zöldövezetet. Tekintettel a koronavírus-járvány megfékezése által előírt óvintézkedésekre, egyelőre csak a külső részét üzemeltetik be a komplexumnak, nem vehetőek tehát még igénybe a beltéri wellness-szolgáltatások, úszóprogramok.

A pénztárnál kötelező a maszkviselés, valamint az egyéb zárt terekben is. Akinek nincs, a helyszínen vásárolhat maszkot 1 lej 50 baniért. Az akvapark bejáratánál megmérik a strandolni akarók testhőmérsékletét, és a kötelező védőtávolság, illetve egyéb egészségügyi óvintézkedések betartására emlékeztetik őket. A rendelkezések értelmében a sezlonok két méter távolságra kell legyenek egymástól. Mivel a helyek száma korlátozott, a látogatóknak azt tanácsolják, hogy előzetesen, online vásároljanak jegyet.

Újdonság az idei szezonban a 100 lej értékű hitellel feltöltött karperec. Ez online szerezhető be, és abban az esetlen, ha a tulajdonosa nem „éli fel” a keretet, a maradék összeget távozáskor visszakapja. Az akvapark látogatói díjmentesen hozzáférnek a hét külső medencéhez és hat csúszdához, használhatják a parkolót. Ételt ugyanakkor a szabadban működő közélelmezési egységeknél vásárolhatnak.

A belépőjegyek ára nem változott: 60 lej felnőtteknek, 50 lej 14–18 éves diákoknak, illetve a nyugdíjasoknak, 30 lej 3–14 éves gyerekeknek, egész napra, 10–22 óra között. A 3 évesnél kisebb gyerekek ingyen mehetnek be.

Címkék#akvapark

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában