Sikerült!

2020.07.18. 12:03

„A mi álmunk már csak egy karnyújtásnyira van”

Csodálatos hírrel szolgált péntek este az érkörtvélyesi, SMA1 betegségben szenvedő Ölyüs Noel családja: az összefogásnak meglett az eredménye, összegyűlt a Zolgensma génterápiához szükséges összeg.

SIKERÜLT! Ezt a jó hírt tudatta Noel családja pénteken este mindenkivel, aki szerepet vállalt abban, hogy az érkörtvélyesi kisfiú számára összegyűljön a génterápiához, illetve az utókezelésekhez szükséges összeg, 2.400.000 dollár. „Kedves Mindenki! Köszönhetően nektek összegyűlt a Zolgensma génterápiához szükséges összeg, amit a kezelést elvégző kórháznak kell átutalnunk. A számlákon jelenleg ténylegesen rendelkezésre álló összeg mellett a Noel érdekében küldött sms-ekből, a kupakgyűjtésből, elektronikai hulladékgyűjtésből és rendezvényekből is várunk még további bevételeket. Ezek mindösszesen fedezni fogják a Zolgensma génterápiát és az utókezelést. Nem lesz akadálya a 2020. augusztus 10-i utalásnak” – áll a közleményben.

Ebben a továbbiakban megfogalmazzák: „Mivel tudjuk, milyen sokat jelenthet egy adomány egy családnak, ahol nagy szükség van rá, ezért kérünk mindenkit, hogy a továbbiakban másokat is támogassanak. A mi álmunk már csak egy karnyújtásnyira van, de mások még csak a távolból figyelhetik azt. Mióta 2019. október 22-én megkaptuk a diagnózist és elkezdtük a gyűjtést, erről a pillanatról álmodtunk. Azt akartuk, hogy Noelnek esélye legyen a lehető legteljesebb életre. Az elmúlt hónapokban voltak örömteli időszakok és mélypontok is, de mindvégig töretlenül hittetek és támogattatok bennünket! (…) A Zolgensma kezelés csak egy következő, bár valóban hatalmas lépcsőfok Noel gyógyulásában, azonban komoly rehabilitáció fogja követni! Ezért minden korábbi támogatási lehetőséget fenntartunk! Továbbra is élnek a számlaszámok és lehet sms-t küldeni. A változásokról folyamatosan beszámolunk be! Noel általatok egy új, eddig ismeretlen útra, a gyógyulás útjára lép! Köszönjük nektek! És köszönjük az érzést is, hogy együtt tényleg erősek vagyunk és nincs előttünk akadály!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában