Támogatott tartalom

2020.06.19. 07:51

Vásároljon és… nyerjen! Hatszáz vásárlási utalványt ajánlanak fel a nagyváradi ERA Parkban!

Vásároljon és nyerjen a nagyváradi ERA Parkban! Ezen a hétvégén az Aradi út 62. szám alatt lévő bevásárló központban új üzletek is megjelentek – ,,Több shopping – a törzsvásárlók megjutalmazása”.

Mindenki, aki legalább 200 lej értékben vásárol egy adott boltban, egy blokkra, azok helyben 30 lej értékű vásárlási utalványt kapnak! Aki legalább 350 lejért vásárol két boltban, két blokkra, azok 50 lej értékű utalványt kapnak ajándékba!

Ahhoz, hogy az utalványt megkapják, csak annyit kell tegyenek, hogy az ERA Park információs pultjánál felmutatják a blokkot. Az információs pultot közelebb költöztették a kupolához, hogy mindenki betarthassa a megfelelő fizikai távolságot.

A kampány június 19-21. között tart, 10-21 óra között. A mall képviselői 600 utalványt ajánlanak fel (250 darab 30 lejest és 350 darab 50 lejest), melyeket a partnerüzletekben lehet felhasználni (a www.era-oradea.ro weboldalon a kampány szabályzata is olvasható, illetve megtalálható a partnerüzletek listája is).

Emlékeztetjük kedves vásárlóinkat, hogy az ERA Park június 15-től visszatért régi nyitvatartásáház, azonban szigorú óvntézkedéseket kell betartani. A vásárlók, alkalmazottak és partnerek egészségének megőrzése miatt be kell tartani a megfelelő távolságot. A koronavírus terjedésének megállítása miatt a bevásárló központba csak azután lehet belépni, hogy a testhőmérsékletüket megmérték, akinek nagyobb mint 37,3 Celsius fok, az nem léphet be az egységbe. Továbbá arra kérjük vásárlóinkat, hogy tartsák tiszteletbe a kihelyezett figyelmeztetéseket, használják a kihelyezett fertőtlenítőszer-adagolót, tartsák be a kétméteres távolságot és amennyire lehet, kerüljék a zsúfolt idősávokat.

Továbbá arra kérjük a vásárlókat, hogy használjanak szájmaszkot, takarják el azzal szájukat és orrukat. Amennyiben otthon felejtették maszkjukat, akkor sincs gond, ugyanis a bejáratnál van egy maszkautomata.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Fizetett hirdetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában