Ügyfélfogadás

2020.05.19. 14:47

Ismét várja az ügyfeleket a DASO

A Nagyváradi Szociális és Közösségi Igazgatóság (DASO) május 18-tól újraindította az ügyfélfogadást a következő órarend szerint: hétfőtől szerdáig 07.30–16.30 óra között várják a polgárokat, csütörtökönként 07.30–18.30 óra között, péntekenként pedig 07.30-tól 16 óráig.

Forrás: FB/DASO

Az ügyfélfogadó helyiséget felújították, új bútorzatot szereztek be és polikarbonát védőfalat helyeztek ki az asztalokhoz, hogy ezzel is védjék a fertőzéstől mind az ügyfeleket, mind pedig a dolgozókat. A DASO közleménye idézi Arina Moș ügyvezető igazgató szavait, aki elmondta: „Tekintettel arra a tiszteletre, amit intézményünk a szükségben levők, valamint azok iránt érez, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat, egyik prioritásunk volt az ügyfélfogadó tevékenység megszervezése. Az én feladatom az, hogy vigyázzak azokra az emberekre, akikkel dolgozom, a kollégáimra, de elsősorban azt szeretnénk, ha mindenki biztonságban érezné magát, amikor hozzánk fordul. Természetesen az online kapcsolattartás kell az elsődleges legyen, de tekintettel a mi tevékenységünk jellegére, nem minden polgártársunknak van meg ez a lehetősége”.

Szabályok

A közlemény a továbbiakban azokat az előírásokat ismerteti, amelyeket be kell tartani annak érdekében, hogy elkerüljék a megbetegedéseket. Eszerint a polgárok csak akkor nyújtsák be személyesen az irataikat, ha erre nincs lehetőségük online a daso@rdsor.ro e-mail címen. Ajánlatos előzetesen információkat szerezni a daso-oradea.ro honlapról arról, hogy milyen iratok benyújtására van szükség, hogy ezzel is csökkenjen az idő, amit az igazgatóság székhelyén el kell tölteni. Belépni az épületbe csak védőmaszkban lehetséges, és belépés előtt megmérik az ügyfelek lázát is.. Az ügyfélfogadó helyiségekben korlátozzák az egyszerre ott tartózkodók létszámát.

Borítókép: a DASO már készen áll az ügyfélfogadásra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában