Online

2020.04.25. 10:20

Online ügyintézés a városházán

Fotó:

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a nagyváradi önkormányzat emlékeztet: az ügyfélszolgálat (piramis-helyiség) valamennyi szolgáltatása az online térbe helyeződött. A szolgáltatások elektronikusan igénybe vehetőek az online ügyfélkapun („Ghișeul Online”), valamint az Online szolgáltatás és alkalmazásokon (Servicii si aplicatii online) keresztül, amelyek megtalálhatóak az önkormányzat honlapján (www.oradea.ro). Az online ügyfélkapu összesíti az összes eddigi online szolgáltatást, de az újakat is: az adó és a parkolódíjak befizetése, petíciók benyújtása és nyomon követése, teherforgalmi engedélyek kiadása, adóbevallási nyilatkozat benyújtása (új), személyes adóügyi akta (új), adóigazolás kibocsátása (új). Az online ügyfélkapu felületre való teljes értékű belépéshez felhasználónév és jelszó szükséges, ezek igényléséhez egy kérvényt kell kitölteni, amit a személyi igazolvány másolatával együtt a városházán vagy e-mailen keresztül lehet leadni a primarie@oradea.ro címen.

Arra is felhívják a figyelmet: minden, az önkormányzatnak szánt dokumentumot a primarie@oradea.ro e-mail címre kell küldeni. Az ide beérkezett dokumentumok regisztrációs számot kapnak, majd egy belső kommunikációs körön keresztül a kompetens igazgatósághoz továbbítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában