Ipari zóna

2020.04.14. 08:41

Átadták a mezőtelegdi ipari parkot

 

A napokban befejezettnek nyilvánították a munkálatokat a mezőtelegdi ipari parkban, mely a kistérség első olyan jellegű befektetése, amit a Bihar Megyei Tanács azzal a céllal eszközölt, hogy nagyberuházásokat vonzzon a környékre. Közművesítettek (vízellátás, csatornázás), kiépítették a közúti infrastruktúrát (beleértve két buszmegállót és 62 parkolóhelyet), korszerű közvilágítási hálózatot fektettek le. Az áfa nélkül 4,33 millió lej költségvetésű befektetés egy éven keresztül zajlott, a kivitelezést a Costa Voc Impex Kft. – Trebor Drum Construct alkotta konzorcium végezte. A létesítmény 9,3 hektáron terül el, a beruházók rendelkezésére három, egyenként 2,26 és 2,16 hektáros parcella áll.

A Bihar megyei Ipari Park Rt. tervei közt szerepel idén nyáron a megbízási szerződés aláírása a székelyhídi ipari park kialakítására, valamint a munkálatok elkezdése a paptamási ipari parkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában