Flashmob

2020.03.04. 14:04

Villámcsődülettel a nőket érő erőszak ellen

Activists dance in an event to support "One Billion Rising" global campaign in New Delhi, India, Thursday, Feb. 14, 2013. Flashmobs and rallies with singing and dancing were organized across the country as part of the campaign, timed to coincide with Valentine's Day, to bring an end to violence against women. (AP Photo/Altaf Qadri)

Fotó: AP

Villámcsődületet és tájékoztatást szerveznek vasárnap, március 8-án délután Nagyváradon, a Szent László (Unirii) téren. A One billion rising mozgalom 2012-ben jött létre azért, hogy tudatosítsa a nők elleni erőszak létét. A szervezők célja, hogy a villámcsődülettel „megtörjék a láncot”. A program 12 órakor kezdődik, tájékoztatást tart a Lámpás Alapítvány és a rendőrség, majd 12.30 órakor villámcsődületet tartanak, közösen fognak táncolni a résztvevők. Az esemény civil kezdeményezésű, Szabó Andrea és Coznici Renáta munkáját a Lámpás Alapítvány segíti.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában