Megelőzés

2020.03.13. 16:03

Felfüggesztette tevékenységét a legtöbb váradi szórakozóhely

Forrás: Facebook/Bodega

A koronavírus terjedésének megelőzéseképpen kiadott országos rendelet miatt a legtöbb váradi szórakozóhely felfüggesztette tevékenységét. Így tett a Fekete Sas-palotabeli klubok, pubok nagy része is, közöttük a Lord’s Pub, Columbus Cafe, Steam Bar és a Green Pub, emellett a Gekko Pub is.

Ahogyan a legtöbb szórakozóhely vezetője, adminisztrátora, így az Edison Pubé is Facebookon jelentette be azt, miként reagálnak a rendeletre. Az Edison egyelőre nyitva marad, az országos szabályokat betartva.

Nyitva marad a a Morrigan’s Irish Coffe&Pub, a Moszkva Kávézó és a Bodega is, azonban a koncerteket lemondták.

Megelőzésképpen a Bodega vezetősége a Facebookon hívta fel a figyelmet arra, hogy aki bármilyen megbetegedés jelét mutatja, hazaküldhetik: ,,Minden asztal és szék között tartjuk az egy méter távolságot, eleget téve a biztonsági előírásoknak. Minden asztal, szék, bár, mosdó stb. folyamatosan fertőtlenítve lesz. A nagy tömeg elkerülés érdekében csak korlátozott számban tudunk fogadni vendégeket (100 fő, amibe az alkalmazottak is bele vannak számolva).

Azokat, akik a megfázás legkisebb tüneteit is mutatják (köhögés, láz, folyó orr, különböző fájdalmak stb.) kérjük szépen, hogy maradjanak otthon, a vírus terjedés megelőzése miatt. A körülötted lévők egészsége ugyanolyan fontos, mint a sajátod!

Semmi puszi, pacsi, inkább koccintsatok! Jogunk van megválogatni a vendégeinket, annak érdekében, hogy megőrizzük más látogató, illetve alkalmazottaink egészségét! Rendelést a bárnál veszünk fel, hogy elkerüljük a túlzott közelséget.”

A Gekko Pub csapata pedig e szavakkal üzent vendégeinek szerda délután: „Sajnálattal jelentjük, hogy az országos vészhelyzeti főigazgatóság határozatának eleget téve, a Gekko Pub azonnali jelleggel, meghatározatlan ideig FELFÜGGESZTI TEVÉKENYSÉGÉT. Nem keresünk kiskapukat, a vendégeik, barátok és a munkatársak egészségének megőrzése érdekében cselekszünk. Köszönjük a mindenkori támogatást, vigyázzatok magatokra és jó egészséget kívánunk! A legfrissebb fejleményekről egyből tájékoztatunk benneteket. A mielőbbi viszontlátásra! A Gekko Pub csapata.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában