Esküvő

2020.03.29. 17:06

Ajánlott őszre halasztani a lakodalmakat

A koronavírus-járvány miatti szigorítások egyik következménye, hogy számos esküvőt, lakodalmat el kell halasztani. Szakmabeliektől és egy menyasszonytól is érdeklődtünk, hogy mit javasolnak, és hogy milyen nehézségekkel jár az újraszervezés.

Törő Enikő

Rádi Melinda nagyváradi esküvőszervező nyilatkozott lapunknak

Egy nagyváradi esküvőszervezőtől, Rádi Melindától érdeklődtünk afelől, hogy mit javasolnak a házasulandó pároknak ebben a nehéz időszakban. Rádi Melinda tanácsa az, hogy akik áprilisra és májusra tervezték a lakodalmat, azok jobb, ha elhalasszák, ugyanis nem lehet tudni, hogy meddig tartanak a szigorítások. Ajánlata szerint szeptemberre, vagy akár még későbbre kellene halasztani, de a legbiztosabb, ha 2021-re teszik át a nagy napot. A legfontosabb, hogy először az esküvői termet illetően érdeklődjenek a szabad időpontokról, majd a zenészekkel és a fotóssal is egyeztessenek, csak ezután szögezzék le az új dátumot. Kérdésünkre, hogy milyen plusz költségekkel jár a halasztás, Rádi Melinda elmondta, hogy a szolgáltatók, akikkel ő tárgyalt, nagyon együttműködőek, eddig senki nem kért plusz pénzt. Mint elmondta, a legnehezebb a pároknak az, hogy stresszes ez az időszak, ugyanis sokan a nyári lagzik miatt is izgulnak. Megtudtuk azt is: több lagzit elhalasztattak az ügyfelei is, és az utóbbi időszakban nem érkeztek új felkérések.

Folytatás a Bihari Napló 2020. 03. 30-i lapszámában

 

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában