Báloztak

2020.02.10. 12:45

Szülők bálja az Adyban

Huszonegyedik alkalommal szervezték meg a nagyváradi Ady Endre Líceum szülői bálját szombaton este az iskola patinás épületében.

Fotó: SzbZsmbr

Pap István

A fő helyszín természetesen a díszterem volt, itt köszöntötte a megjelenteket Vad Márta igazgató, aki rövid beszédében azt emelte ki, hogy huszonegyedik alkalommal szervezi meg az iskola ezt a bált, amelyen a szülők javaslatára az idén retró hangulatot idéztek meg. ,,A bál célja kettős: először is azt szeretnénk, hogy együtt legyenek a szülők, a tanárok, meghívottak és töltsenek el minőségi időt együtt, kellemes körülmények között, finomat étkezve, jó zenét hallgatva, maradandó élményeket szerezve. A második célkitűzés, ami szintén a szülők javaslata volt, hogy szervezzünk gyűjtést arra, hogy légkondicionáló berendezéssel lássuk el a dísztermet”. A hagyományokhoz híven az iskola növendékeinek rövid műsorával kezdődött a bál: a Buna Boglárka tanárnő által betanított tánccsoport egy salsát és egy bachata táncot mutatott be, ugyancsak táncprodukcióval készültek a Vér-ikrek, azaz Vér Norbert és Vér Roland táncpartnereikkel, míg Szallós Tünde és Marton Dorottya tanulók egy-egy dalt énekeltek. A diákok műsora után vette kezdetét maga a buli. A President együttes a hetvenes, a nyolcvanas és a kilencvenes évek slágereit játszotta, ezekre a slágerekre az este előrehaladtával egyre több pár ropta a táncot a díszterem, míg a fő helyszín előtti osztályteremben tombolát lehetett vásárolni, más osztálytermekben pedig az ételeket, italokat helyezték ki a szervezők, ezekben a termekben folytatódtak a hangulatos beszélgetések. A tombolahúzás mellett tortaverseny és jelmezbemutató is volt, a legötletesebb jelmezeket bemutató V. A. osztály szülői csapata egy aranyosláposi hétvégét nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában