Farsangi buli

2020.02.20. 16:30

Idén is díjazzák a legötletesebb jelmezeket

Törő Enikő

A farsangi időszak zárásaként családi programot szervez az Ovisuli Egyesület, ennek részleteiről tájékoztatta lapunkat Pető Dalma egyesületi elnök, és a helyszín biztosítója, Ludescher Gabriella vállalkozó. A program február 22-én, szombaton 11–14 óra között zajlik a nagyváradi Fan Ice cukrászdában. A három óra alatt a Zabhegyezők arcfestéssel várják a gyermekeket, valamint az egyesület önkéntes pedagógusai kézműves-foglalkozásokkal készülnek. Kuzsma Andrea, a Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum Óvodájának óvónője, Garna Tímea, a biharpüspöki 15-ös számú óvoda óvónője, Nagy Pető Réka, a váradi 34-es óvoda óvónője és Tógyer Alexandra, a PKE hallgatója vezeti majd a foglalkozásokat, melyek keretében farsangi maszkokat készíthetnek a gyermekek.

A foglalkozások közben a gyermekek és szülők bemutathatják jelmezeiket. A legötletesebben beöltöző kislány, illetve kisfiú jutalma egy-egy farsangi torta lesz a Fan Ice cukrászda jóvoltából, a legjobb szülő/család jelmezért pedig egy családi fürdőzés jár a nagyváradi Nymphaea Aquaparkban, Pető Dalma felajánlásával. A cukrászda jóvoltából továbbá minden gyermek édességet kap.

Borítókép: A szerző felvétele

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában