Támogatott tartalom

2020.02.06. 09:17

Amilyen a háza szigetelése, olyan fűtésnek örvendhet! A Danomiconst megtalálja Önnek a legjobb megoldást!

A minőségi megoldás, mely megkíméli a gondoktól, az utánajárástól, a megfelelő építőanyagok és mesteremberek keresésétől éppen ön mellett van, Nagyváradon.

 

A Danomiconst Kft., melynek székhelye Nagyváradon, a Mărășești utca 4A szám alatt van, segítségére siet, ha szigetelni szeretné házát vagy cége székhelyét, bármiből épült is az.

Mi a titok?

A Danomiconst Kft. az ISOCELL cellulózt használja és ajánlja, egy kitűnő minőségű szigetelőanyagot, amely már 60 éve használatban van, főleg Kanadában és a skandináv országokban.

Tudvalevő, hogy minden farost magában hordozza a fa előnyeit: tartósság, stabilitás és kitűnő hőszigetelés. A farostok és a cellulóz elegyedik, hőszigetelő réteget képezve. A cellulóz felhasználásával történő szigetelés esetén a hő- és hangszigetelési munkálatok végösszegét s következő paraméterek befolyásolják: a terület nagysága, a szigetelés minősége, vastagsága (10–40 cm között), a szigetelőanyag sűrűsége (40–70 kg/m3 között), segédanyagok, de mindegyik hozzávaló pontosan meghatározható költségeket hoz létre. A cellulózos hőszigetelés választásánál lehet zsonglőrködni a cellulózréteg vastagságával és sűrűségével, de a párafékező fólia típusával is.

Energiamegtakarítás és páramentesség

Az ISOCELL cellulóz energiamegtakarítást ígér, ez nagyon fontos dolog, ha figyelembe vesszük, hogy még a legjobban szigetelt házaknál is előfordul hőveszteség 60 százalékig, a háztetőtől induló szivárgás/huzat miatt.

Továbbá az ISOCELL a párától is megóvja a lakást, biztosítja a falak megfelelő szellőzését. Ami a szellőztetést illeti, szükséges az épület megfelelő szigetelése, különben befolyásolja a légkondicionáló berendezéseket, és ebből adódhat egy sor probléma, akár tűzesetek is. Fontos! Az ISO 9972-normáknak megfelelően a levegő behatolásának megengedett értéke háromszor nagyobb, mint egy szellőztetőrendszer nélküli házban.

Nem keletkezik penész, a zaj nem hatol be!

Azt is tudjuk, hogy a zaj minden kis résen be tud hatolni. Még akkor is, ha az épületelemek jó hangszigeteléssel bírnak, a fúgák megemelhetik a zaj erősségét. Az ISOCELL szigetelőrendszer segítségével megoldhatja ezt a problémát is, a kinti zajt teljesen ki lehet zárni.

A cellulózzal történő izolálás biztosította hangszigetelés:

1. A cellulóz teljesen betölti az üregeket, kevés levegős szakaszt hagyva, amin áthatolhat a zaj, így csökkentve a beltérben a zajszintet.

2. Magában tudja tartani a levegőt.

3. A cellulóz köbméterenkénti sűrűsége 2-3-szor nagyobb egyéb építőanyagokhoz képest.

4. A gravitációs szigetelés és a befecskendezéses szigetelés: a belső hangszigetelés befecskendező szivattyúkkal, szakemberek által történik, ezt követi a cellulózzal történő speciális szigetelés.

Mire használható a cellulózzal történő izolációs rendszer?

Belső szigetelés

Tetőszigetelés, manzárdlakás hőszigetelése, lakatlan padlások szigetelése

Fa- és vasszerkezetű házak szigetelése

Ipari csarnokok, raktárak szigetelése

Melléképületek (pl. garázs) szigetelése

Nem utolsósorban, a cellulózzal történő szigetelés NEM OKOZ PENÉSZESEDÉST!

A minőségi, ISOCELL cellulózzal történő szigetelés iránt érdeklődők elérhetnek minket a cég székhelyén: Mărășești utca 4A szám, vagy a 0745-354-314-es és a 0758-171-712-es telefonszámokon. Részletek a https://www.danomiconst.ro/ vagy https://www.facebook.com/danomiisocell/ oldalakon.

 

Fizetett hirdetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában