Támogatott tartalom

2020.02.17. 09:26

A természetes gyógymódok tárháza

Ha ön a természetes gyógymódok híve, akkor a nagyváradi Viva Nature and Green boltban a helye! A Györgytea és Pote-mix termékek egyedüli romániai forgalmazójaként ajánlja a természetes alapanyagok felhasználásával készült gyógyteákat és tablettákat az üzlet, és az ahhoz tartozó webshop tulajdonosa, Kovács Levente.

A Györgyteák, avagy Gyuri bácsi, a „bükki füvesember” gyógynövényteái gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékek, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

A fogyasztók általi visszajelzések alapján a Diabess-Györgyteák igen népszerűnek bizonyulnak. A tea rendszeres fogyasztása enyhíti, illetve megszünteti a cukorbetegség számos kellemetlen melléktünetét (végtagzsibbadás, testsúly-növekedés ill. -csökkenés, neuropátia stb.), valamint késlelteti a további szövődményeket, mint például a magas vérnyomást, érelmeszesedést is. A teát ajánlják továbbá azoknak is, akik hajlamosak a cukorbetegségre: a tea fogyasztása és az étrend szabályozása együttesen elérheti az egyensúlyi állapot fenntartását és elősegítését. Ez a tea is csak természetes alapanyagokból készült, összetevőit a közelünkben termő gyógynövények alkotják. Nincs benne vivőanyag vagy szintetikus anyag, nincs ismert mellékhatása. Közel ötvenféle Györgytea található meg a boltban és webshopban, többek között vérnyomáscsökkentő, antioxidáns, immunrendszer-erősítő, stresszoldó stb.

A Pote-mix nevű termékcsalád engedélyezett, természetes alapanyagok felhasználásával készült termék, az évszázados népi gyógyászati megfigyelések bizonyítják azok afrodiziákus hatását.

A termékek állandó, rendszeres szedése kedvezően hat a nemi életre, emellett pozitívan befolyásolja az életminőséget, a korral járó különféle problémákat. Egyes Pote-mix tabletták segítenek idősebb férfikorban is megőrizni a normál szexuális teljesítményt és optimális állóképességet. A Pote-Mix Next tabletta a termékcsalád egyik legújabb készítménye, melynek rendszeres szedése jó hatással van a spermatermelésre, ami kiküszöbölhet meddőségi problémákat.

A Viva Nature váradi boltjában és webshopjában Viva Natura, Safe Laser és Podiart termékek is megtalálhatóak. A Viva Natura termékcsalád a legjobb szárítmányokat, porkeverékeket, szirupokat, étrend-kiegészítőket ajánlja, a legkülönfélébb problémákra is található népi gyógyászati termék a boltban.

A Safe Laserrel számos betegség kezelhető, például mozgásszervi betegségek, fogászati problémák, fülpanaszok, légúti gyulladások, sportsérülések, bőr és kozmetikai problémák, cukorbetegség.

A felsorolt betegségek, sérülések esetén a sejtekben működési zavarok lépnek fel, ezeket gyógyítja a Safe Laser. A Podiart termékek egyedi, kézzel készített talpbetétek, számítógépen talpvizsgálat alapján alakítják ki a megfelelőt.

A nagyváradi boltot a Nicolae Bolcaș utcán (Prima Residense Bolcaș tömbház, 8. szám, földszint, kereskedelmi terület 3A szám) találják meg, nyitvatartás hétfőtől péntekig 9–17 óra között. A www.vnature.ro honlapon érhető el a webshop, ahol több száz termék közül válogathatnak. Rendelni emellett a comenzi@vnature.ro e-mail címen is lehet. További információk a 0730-008-200-as (Kovács Levente) telefonszámon.

 

Fizetett hirdetés!

CH 328254

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában