Turizmus

2020.01.31. 09:35

Az Oasis a Nagyváradi Turisztikai Vásáron

Eddig 12 ügynökség jelezte részvételét a Nagyváradi Turisztikai Vásáron, amely 2020. február 7−9. között zajlik az Era Shopping Park kupolája alatt.

28 éve sikeres vakációk az Oasis Travellel!” – ez az utazási iroda jelszava. Az Oasis Travel 1992-ben alakult meg, és azóta jelentősen hozzájárult a belföldi és külföldi turizmus fejlődéséhez. Ez lehetőséget adott arra, hogy az ügynökség Nagyvárad egyik legfontosabb túraszervezőjévé váljon.

Ajánlatok

Az Oasis utazási iroda a következőket ajánlja az érdeklődőknek: külföldi vakációk (egzotikus körutazások, túrák, hajóutak, kulturális körutak Európa-szerte stb.); belföldi vakációk (kulturális túrák, egy- vagy kétnapos kirándulások, tengerparti üdülés, látogatás a Duna-deltába, hegyi üdülés, gyógyüdülés). Továbbá az Oasis olyan szolgáltatásokat is kínál, mint: szobafoglalások, repülőjegyek, utazási biztosítás, személyszállítás.

Várjuk Önöket a Nagyváradi Turisztikai Vásáron az Oasis Travel ügynökség standjánál, az Oasis Travel márkájú különleges utazási csomagokkal”, közölték az ügynökség képviselői. Az Oasis Travel utazási iroda Nagyváradon van, a Republicii (Fő) utca 73. szám alatt, telefon/fax: 0359/405-490, mobil: 0744-570-661. A legújabb ajánlatok az ügynökség Facebook-oldalán vagy honlapján találhatók: www.oasis-travel.ro.

A vásár résztvevői

A Nagyváradi Turisztikai Vásáron, amely 2020. február 7−9. között zajlik az Era Shopping Park kupolája alatt, eddig tizenkét turisztikai ügynökség jelezte részvételét: Coral Tours, Air Antares, Aerotravel Group Vakációgyár, Domino Tours, Oasis utazási iroda, Simbotour, Transilvania Travel Services, Magic Tours, Smart Holiday by Loredana, ANTREC Bihor, CrySmar Travel és a Bihar Megye Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség. A lista továbbra is nyitott.

Az eseményt, amelyre a belépés ingyenes, az Inform Media, a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója szervezi.

A Nagyváradi Turisztikai Vásár egy újabb kihívás az Inform Media részére, az eddigi hasonló eseménysorozatok: Nagyvárad Job Expo (három kiadás) és Nagyvárad Expo – lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk (egy kiadás) nagy sikernek örvendtek mind a részt vevő cégek, mind a látogatók körében.

Az esemény résztvevőit az Inform Media sajtótermékei: a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és Bihon.ro portálok, valamint Facebook-oldala népszerűsíti. A vásárra kilátogatók vakációs csomagokat szerezhetnek be promóciós áron, a korai foglalás jegyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában