Koncert

2019.12.17. 14:50

Fiatal művészek pódiuma: karácsonyi hangverseny

A Múzeumi hangversenyek-sorozat évzáró eseményét a felújított Lorántffy Zsuzsanna Református Egyházi Központ múzeumtermében rendezik meg december 22-én, vasárnap délután 18 órától. A felújított múzeumterem immár hét éve szolgál állandó helyszínéül havi rendszerességgel a hangversenysorozatnak. A esemény Thurzó Zoltán zongoraművész, valamint a Királyhágómelléki Református Egyházkerület szervezésében zajlik.

Az ünnepek alkalmával egy rendhagyó elképzelés szerint fognak felcsendülni a zenei alkotások, fényben, félhomályban és gyertyafénynél. Fellépnek Réthi Brigitta Éva zongoratanárnő diákjai: Ilyés Rebeca, Ghib Patricia, Suciu Dacian, Vas Klein Hanna, Pop Irina, Herman Róza, Szegedi Beatrix, valamint Porsztner Abigél – mezzoszoprán és Thurzó Zoltán – zongora.

Mindenkit sok szeretettel várnak a rendhagyó eseményre. A koncert időtartama 55 perc lesz. További információk a thurzozoltan.com oldalon. A belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában