Pelican kórház

2019.12.13. 11:33

Akciók és kedvezmények

A nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ 2019 októberében és novemberében megkezdett promóciója az év végéig, figyelembe véve az ünnepi nyitvatartást.

1. INGYENES SEBÉSZETI vizsgálatok

Az akció ideje alatt olyanok jelentkezhetnek, akik a következő problémákkal küszködnek: visszér, papillóma (vírusos szemölcs), lipóma (zsírdaganat), sebek, fájdalommentes sérv, pajzsmirigy-túltengés, túlsúly, epekő, rákos elváltozás stb.

Feltételek: a páciensek biztosítotti státusszal és az Egészségbiztosítási Pénztárral kötött szerződéses rendszerben kibocsátott küldőcédulával kell rendelkezzenek.

INGYENES vizsgálatok (a PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ járóbeteg-rendelőiben igénybe vehetőÁLTALÁNOS SEBÉSZETI szolgáltatásoknál, az akció ideje alatt).

2. INGYENES vizsgálatok nőgyógyászati rendellenességek kimutatására, főképpen a súlyosabb fázisban lévőknél:

– szűrővizsgálat a méhszájsebek megelőzése érdekében (háziorvosi küldőcédula alapján, nőgyógyászati és szülészeti szakrendelésre)

– szűrővizsgálat a mellrákot megelőző fázis megállapítására (háziorvosi küldőcédula alapján, nőgyógyászati és szülészeti szakrendelésre)

– szűrővizsgálat egyéb nőgyógyászati rendellenességek, fertőzések megállapítására (háziorvosi küldőcédula alapján, nőgyógyászati és szülészeti szakrendelésre)

Az INGYENES vizsgálatok elvégzése érdekében kérik a pácienseket, hogy szerezzék be a háziorvosi küldőcédulát, amelyen legyen feltüntetve a fenti diagnózisok egyike.

3. KEDVEZMÉNYES vizsgálatok

A páciensek csontsűrűségmérő vizsgálatokon is részt vehetnek, a csökkent csontsűrűség vagy a csontritkulás felfedezése érdekében. Az akció két szakaszban zajlik, melyekért 50 lejt kell fizetni:

– DEXA csontsűrűségmérő vizsgálat mindkét csípőnél (2 szegmens)

– DEXA csontsűrűségmérő vizsgálat a csípő és az ágyéki gerinc tájékán (2 szegmens)

A páciensek részt vehetnek ezeken a vizsgálatokon háziorvosi küldőcédula nélkül is.

A kivizsgálások a nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ járóbeteg-rendelőjében zajlanak naponta: Rogériuszon, a Corneliu Coposu 2. szám alatt.

4. AKCIÓS mammográfiai és ultrahangos vizsgálat, 50 százalékos kedvezménnyel:

– kétoldali mammográfia (80 lejért)

– kétoldali ultrahangos vizsgálat (75 lejért)

A páciensek részt vehetnek ezeken a vizsgálatokon háziorvosi küldőcédula nélkül is.

A kivizsgálások a nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ járóbeteg-rendelőjében zajlanak naponta: Rogériuszon, a Corneliu Coposu 2. szám alatt, figyelembe az ünnepi nyitvatartást. Időpont-egyeztetés miatt hívják a 0259/444-444-es központi telefonszámot.

(Fizetett hirdetés: H314144)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában