Baleset

2024.06.13. 09:07

Teherautók ütköztek, tűz keletkezett

Forrás: ISU

Erdon-összeállítás

Egy tartályos teherautó, illetve egy kamion ütközött össze csütörtök reggel Magyarcsékén (Ceica), az ütközés nyomán tűz is keletkezett. Az 112-es hívószámra 6.15 órakor érkezett a riasztás, a helyszínre egy rohammentőcsapat ment ki, hat tűzoltócsapat Nagyváradról, valamint Püspökfürdőről és Belényesből is egy-egy csapat. Részt vettek a bevetésen a helyi, magyarcsékei önkéntesek is, valamint a kémiai, biológiai, radiológiai és nukleáris klaszterhez (CBRN) tartozó speciális autóval is a helyszínre érkezett egy csapat.

Forrás: ISU

Mindkét jármű sofőrje sikerült időben kimeneküljön a vezetőfülkékből, még azelőtt, hogy tűz keletkezett volna. A helyszínen a rohammentősök felmérték az állapotukat, ellátták őket, majd egyiküket kórházba szállították, a másikuk ezt megtagadta. A tűz mindkét teherautó traktorfejét érte, valamint a tartályt és az áruszállító részeket is. A lángokat körülbelül tíz perc alatt oltották el. Az egyik teherautó egyébként cementet szállított, a másik pedig fémrudakat.

A baleset miatt a forgalmat Pusztahollód (Holod) irányába terelték el. Az eset további körülményei még nem ismertek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában