Rendőrségi

2024.06.12. 14:41

Saját magának okozott sérüléseket egy férfi

Illusztráció

Fotó: Nagy Noemi

ERDON-összeállítás

Az 112-es hívószámon keresztül értesítette egy vaskohsziklási nő a rendőrséget június 12-én, reggel 9.13 órakor, hogy a volt élettársa sérüléseket okozott saját magának egy késsel. A helyszínre való kiszállás után a rendőrök azonosították az illetőt, egy 30 éves diófási férfiről van szó, aki vitába keveredett az említett nővel, s ennek következtében hasi tájékon sérülést okozott magának egy késsel. 
Sajtóinformációk szerint egyébként a nyílt utcán történt az eset, a nő otthona előtt. A kapcsolatuknak a nő vetett véget a férfi erőszakos megnyilvánulásai miatt. A fiatal nő édesapja azt nyilatkozta, hogy a férfi a lányát és őt is megtámadta. Elmondása szerint tavaly nyáron a lánya volt párja négy másik férfival ment el hozzájuk, az eset pedig lökdösődésbe torkollott. „Miután most megszúrta magát az utcán, a testvére besétált a feleségem munkahelyére és azzal fenyegetőzött, hogy megöli. Mind ő, mind a testvérei agresszívak, bűnöző életmódot folytatnak, nem akarjuk, hogy közünk legyen hozzájuk” – mondta a férfi, hozzátéve, hogy védelmet akar kérni a lánya volt párja, illetve annak családja ellen is. A férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba, az állapota stabil. Az ügyben további vizsgálat zajlik gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában