Kék hírek

2024.06.11. 16:45

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Ittas sofőr. Egy 54 éves fehérlaki (Albești) férfit állított meg a rendőrség június 10-én 5.10 órakor a 76-os országúton Biharpoklosnál (Pocola). A szondáztatáskor kiderült, hogy a sofőr ittasan ült a volán mögé, a légalkoholszintje 0,51 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Hamis rendszám. Egy 33 éves Máramaros megyei férfit állított meg a rendőrség június 10-én 8 óra körül a nagyváradi Vámház (Evreilor Deportați) utcán. A közúti okmányok ellenőrzésekor derült ki, hogy a beíratlan autóra hamis rendszámtábla volt felszerelve. Az ügyben eljárást indítottak.

Jogosítvány nélkül. Egy 18 éves margittai fiatalembert állított meg a rendőrség június 10-én 17 óra körül a margittai Tudor Vladimirescu utcán. Mint kiderült, a fiatal egy beíratlan kismotort vezetett jogosítvány nélkül. Eljárás indult ellene.

Őrizet. Egy 46 éves kisbelényesi (Beiușele) férfit helyezett 24 órás őrizetbe a rendőrség június 10-én. A férfi aznap hajnali 3 óra körül a 225-ös községi úton haladt autójával, amelyet ittasan vezetett. Szondáztatáskor kiderült, hogy a légalkoholszintje 0,81 mg/l volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában