Kék hírek

2024.06.10. 16:03

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Drogosan vezetett. Egy 21 éves tenkei fiatalembert állított meg a rendőrség június 9-én éjjel 3 órakor a 75-ös országúton, Fonóházánál (Fânațe). A helyszínen elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volán mögé. Mivel a gyorsteszt nem bizonyító erejű, elvégezték a vérvizsgálatot is. Az ügyben folytatják a nyomozást.

Ittas sofőrök. Egy 54 éves fugyivásárhelyi férfit állítottak meg a rendőrök június 8-án 16 óra körül a váradi Kolozsvári úton. A szondáztatáskor derült ki, hogy a sofőr ittasan ült a volán mögé, a légalkoholszintje 0,49 mg/l volt. Június 9-én hajnalban egy 30 éves belényesújlaki (Uileacu de Beiuș) férfit állítottak meg a 76-os országúton, Biharpoklosnál (Pocola), aki szintén ittasan vezetett (0,45 mg/l). Mindkét esetben eljárást indítottak.

Jogosítvány nélkül. Egy 16 éves tatarosi (Brusturi) fiatalt állítottak meg a rendőrök június 8-án 22.20 óra körül a 169-es községi úton Cigányfalvánál (Țigăneștii de Criș). Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a fiatal jogosítvány nélkül és ittasan vezetett, a légalkoholszintje 0,14 mg/l volt. Eljárást indítottak ellene.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában