Bírságok

2024.06.23. 13:23

Ittasan vagy bedrogozva vezettek

Illusztráció

Bedrogozva. A rendőrség elfogott június 22-én éjjel 2.10 órakor Nagyváradon egy 24 éves helyi fiatalembert, aki pszichoaktív szerek hatása alatt volt autóvezetés közben. A helyszínen végzett gyorsteszt eredménye pozitív lett, vérvizsgálatot is végeztek. Az ügyben eljárás indult. 

Ittasan. Vársonkolyoson (Șuncuiuș) fogott el a rendőrség szombaton 10.05 órakor egy 47 éves kolozsvári férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A légalkoholszintje 0,53 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Jogosítvány nélkül. Élesden elfogott a rendőrség szombaton egy 20 éves alsólugasi férfit, aki egy robogót vezetett jogosítvány nélkül. A robogó nincs forgalomba íratva. Pénteken Esküllőn (Aștileu) fogott el a rendőrség egy 33 éves kesztegi (Chistag) férfit, aki egy személyautót vezetett jogosítvány nélkül. Eljárás indult mindkét ügyben. 

Őrizet. A rendőrség 24 órás őrizetbe helyezett június 22-én egy 26 éves váradi férfit, a vád pszichoaktív szerek hatása alatt való járművezetés. A férfit június 21-én, éjjel 23.20 órakor fogták el Nagyváradon bedrogozva vezetni egy személyautót. Az ügyben vizsgálat zajlik. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában