Kék hírek

2024.06.18. 16:29

Ittasan, jogosítvány nélkül vezettek

Illusztráció

Forrás: Freepik

Fotó: Dmytro Sheremeta

Ittas sofőrök. Egy 51 éves helyi férfit állítottak meg a rendőrök június 17-én 20.40 órakor Magyarcsékén (Ceica). A szondáztatáskor derült ki, hogy a sofőr ittasan vezetett, a légalkoholszintje 1,08 mg/l volt. Ugyanaznap hajnalban Nagyszalontán egy 42 éves erdőgyaraki (Ghiorac) férfit is elkaptak, aki szintén ittasan (0,50 mg/l) ült a volán mögé. Mindkét ügyben eljárást indítottak.

Jogosítvány nélkül. Egy 25 éves tatarosi (Brusturi) férfit állítottak meg a rendőrök június 17-én 15.50 órakor az 1/P országúton, Pusztaújlaknál (Uileacu de Criș). Az igazoltatáskor kiderült, hogy a fiatalember egy rendszám nélküli kismotort vezetett jogosítvány nélkül. A férfit meg is szondáztatták, a légalkoholszintje 0,91 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Hiányzó faáru. Egy váradi cég faraktárában tartottak ellenőrzést a gazdasági bűncselekményeket vizsgáló rendőrök június 17-én. Az akció során kiderült, hogy a raktárban nem volt meg a leltári papírokban feltüntetett 84,89 köbméter fűrészáru. Az érintett céget 10.000 lejes bírsággal sújtották, továbbá ki kell fizessék a hiányzó faáru értékét, 76.061 lejt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában