Nyomozás

2024.06.11. 08:50

FRISSÍTVE | Holttestre bukkantak Nagyváradon, gyilkosság miatt nyomoznak

Egy nő holttestére bukkantak kedden reggel a nagyváradi Oneștilor utcán lévő Prima negyed egyik parkolójában, egy fedett utánfutóban. Az ügyben gyilkosság miatt indult eljárás.

Forrás: ebihoreanul.ro

BN-összeállítás

Az 112-es hívószámot egy férfi tárcsázta 7 óra körül, azt állítva, hogy kellemetlen szagot érez az utánfutó környékén. A bejelentés nyomán helyszínre érkezett rendőrök egy fiatal nő holttestére bukkantak az utánfutóban. A környéket lezárták, a holttestet átszállították az igazságügyi orvostani intézetbe, ahol a boncolás során fogják megállapítani a halál pontos okát. A helyszínen a törvényszéki szakértők vizsgálatokat folytattak, mintát vettek a szóban forgó utánfutóról is, melyet a Chimiei utca felőli területen parkoltak le, két, oszlopokkal elzárt parkolóhely között. 

Az üggyel kapcsolatosan nyilatkozott Cristian Ardelean ügyész is, aki elmondta, hogy a rendőrök az utánfutóban egy nagy méretű, 90 centiméter hosszú és 60 centiméter széles bőröndöt találtak, melyben a nő holtteste volt, s úgy tűnik, hogy már pár napja ott lehetett. „Egy 31 éves nőről van szó, érmihályfalvi lakcímmel rendelkezett, de Nagyváradon élt. (…) A halál pénteken vagy szombaton következhetett be, a boncolás során kiderül, amit azért rendeltek el, hogy a halál okát is megállapítsák. A haláleset azonban nem az Oneștilor utcán következett be, ahol a holttestet megtalálták, hanem Váradszőllősön (Nufărul). A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított személyek – úgy tűnik, többen voltak – jelenleg a rendőrségen vannak őrizetben, kihallgatják őket. Úgy tűnik, hogy a gyilkosságot követően csak vasárnap szállították az Oneștilor utcára a holttestet” – magyarázta az ügyész. 

A nő egyébként a lánytestvérével és egy idősebb nővel élt együtt az Oneștilor utcán, az egyik Prima negyedbeli tömbházlakásban. A rendőrségen kihallgatják azt a férfit, aki a rendőrségi bejelentést tette, annak élettársát, valamint az említett idősebb nőt, aki az áldozattal együtt lakott. Időközben az áldozat testvérét is megtalálták az említett lakásban, alultáplált állapotban és több súlyos sérüléssel a testén, őt kórházba szállították. 

Egyes információk szerint mind az áldozat, mind annak testvére egy prostitúciós hálózat áldozatai, ezt is ki fogják vizsgálni. Szintén sajtóinformációk szerint az áldozat súlyos fizikai bántalmazás miatt vesztette életét. 

Cikkünk frissül... 

ebihoreanul.ro

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában