Kék hírek

2024.06.13. 13:11

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 99 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 42.795 lej. Elvettek továbbá nyolc jogosítványt és hat forgalmi engedélyt. Bírságot kapott 28 gyalogos, hat biciklis, egy szekeres, valamint 42 büntetést osztottak ki gyorshajtásért, 16-ot a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt ittas vezetésért, kettőt az időszakos műszaki vizsgálat hiányáért és kettőt egyéb közlekedési kihágásokért. 
Ittasan. A rendőrség elfogott június 12-én Nagyszalontán egy 41 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene.
Duplázott. A 261-es jelzésű községi úton, Biharmezőn (Poiana) fogott el a rendőrség szerdán egy 73 éves helyi férfit, aki egy utánfutós személyautót vezetett. Egyik járművön sem volt rendszám, s kiderült, hogy egyik sincs forgalomba íratva. Az ügyben eljárás indult. 
Őrizet. A rendőrség 24 órás őrizetbe vett egy 33 éves feketebátori (Batăr) férfit szerdán, ugyanis két alkalommal is tetten érték, hogy bedrogozva vezetett, egyszer pedig jogosítvány nélkül ült a volánhoz. A férfit június 11-én Tenkegörbeden fogták el drogosan a volánnál, ekkor a jogosítványát is bevonták. Ugyanezen a napon, néhány órával később szintén Tenkegörbeden újra elfogták, bedrogozva, ekkor már jogosítvány nélkül vezetett. Az ügyben további vizsgálat zajlik. 


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában