Tűzoltók

2024.06.14. 09:55

Bizarr eset Nagyváradon

Forrás: ebihoreanul.ro

ERDON-összeállítás

Több rendőri és tűzoltóegység szállt ki csütörtökön délután a Vámház utcai (Evreilor Deportați) Prima negyedbe, miután bejelentés érkezett arról, hogy egy nő azzal fenyegetőzik, hogy leugrik az egyik tömbház ötödik emeletéről. A helyszínen a tűzoltók felfújták a mentőmatracot, hogy elkerülhető legyen egy nemkívánatos esemény, mint amilyen a múlt héten történt, valamint lezárták a tömbház környékét. „Az esetet 15.33 órakor jelentették a 112-es segélyhívószámon. A telefonáló közölte, hogy egy 53 éves nő azzal fenyegetőzik, hogy leugrik a váradi Vámház utcában levő tömbház ötödik emeletéről. A helyszínre érkező tűzoltók azonnal kihelyezték és felfújták a mentőmatracot” – mondta el Camelia Roșca, a Bihar megyei katasztrófavédelem szóvivője. A helyszínre kivezényeltek egy emelőkosaras tűzoltóautót és a rohammentőket is.

A nagy készültség ellenére a tömbház egyik emeletén sem volt látható olyan személy, aki ugrással fenyegetőzött volna. A Bihoreanul forrásai szerint a nő férje jelentette be az esetet, és az ő segítségével a rendőrök be is jutottak az asszony lakásába, ahol viszont nem találtak senkit. A rendőrök tovább folytatták a keresést a tömbházban, az épület tetőterét és a környéket is átkutatták, de sehol nem találták meg a nőt. Időközben a tűzoltók leeresztették a matracot és elvonultak a helyszínről.
A szóban forgó személyt Váradszentmártonnál találták meg a forgalomban, éppen az autóját vezette. Őt és férjét is bekísérték a rendőrségre, hogy tisztázódjon mi is történt valójában. „A nagyváradi rendőrség által lefolytatott vizsgálatokból kiderült, hogy a nő nem volt bűncselekmény áldozata” – közölte Alina Fărcuța, a Bihar megyei rendőrség szóvivője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában