ISU

2024.04.15. 12:41

Tűzesetek a megyében

Archív felvétel

Forrás: ISU

BN-összeállítás

Két helyszínre, Nagyváradra és Ürgetegre (Ortiteag) riasztották a Bihar megyei tűzoltókat április 15-én. A hajnali órákban egy kigyulladt autóról érkezett bejelentés. A tűzoltók a váradi Radu Enescu utcára szálltak ki, érkezésükkor már az egész jármű lángolt. A tüzet sikerült eloltani, így az nem terjedt át a közelben parkoló másik gépkocsira. A tűzoltók vizsgálatai alapján szándékos gyújtogatás történt, a tűzben az egész gépjármű kiégett.
Szintén hétfőn reggel 8 óra körül Ürgetegre riasztották az élesdi tűzoltókat egy kigyulladt házhoz. A helyszínre két tűzoltóautó és egy rohammentő szállt ki, valamint riasztották a szászfalvai (Măgești) önkéntes tűzoltókat is. Sikerült megfékezni a ház nappalijában keletkezett tüzet, meggátolva azt, hogy a lángok tovább terjedjenek az ingatlan többi helyiségére és a tetőre. A tüzet valószínűleg a kályhából kieső parázs okozta, két bútor égett el. Személyi sérülés nem történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!