Ütközés

2024.04.10. 16:00

Halálos baleset Mezőszakadátnál

Egy 24 éves kalotai (Călățea) fiatalember vesztette életét egy keddről szerdára virradóra történt közúti balesetben Mezőszakadátnál.

Illusztráció

BN-összeállítás

A baleset április 10-én, Mezőszakadát külterületén történt az 1-es országúton. Az esetet 2.42 órakor jelentették be a 112-es segélyhívószámon. A rendőrség közleménye szerint az Opel Vectra típusú személygépjármű, melyet a 24 éves fiatalember vezetett, Élesd irányába haladt, majd egyelőre még ismeretlen okok miatt áttért a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy félpótkocsis tehergépjárművel, melynek a volánjánál egy 56 éves magyarországi férfi ült. Az ütközés következtében a személygépjármű sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét – közölte Alina Fărcuța rendőrségi szóvivő. A rendőrök megszondáztatták a teherautó sofőrjét, az eredmény negatív lett. Az érintett szakaszon körülbelül három órán keresztül állt a forgalom, az autókat Mezőszakadát felé terelték. A rendőrök a helyszínelés során állapítják meg a baleset pontos okait és körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!