Kék hírek

2024.03.27. 14:23

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Jogosítvány nélkül. Egy 68 éves vaskohsziklási (Ștei) férfit helyezett 24 órás őrizetbe a rendőrség március 26-án. Az idős sofőrt ugyanaznap 15.40 órakor állították meg a rendőrök. Az igazoltatáskor derült ki, hogy a férfi felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett, ráadásul ittasan, a légalkoholszintje 0,71 mg/l volt. Folytatják a nyomozást az ügyben.

Drogos sofőr. Egy 29 éves váradi férfit állítottak meg a rendőrök március 26-án 22.25 óra körül a Bunyitay ligetnél (Ion C. Brătianu park). A helyszínen elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volán mögé. Mivel a gyorsteszt nem bizonyító erejű, elvégezték a vérvizsgálatot is. Az ügyben folytatják a nyomozást.

Ittasan vezetett. Egy 53 éves helyi férfit állítottak meg a rendőrök március 26-án 18.45 óra körül Érmihályfalva egyik utcáján. A szondáztatáskor derült ki, hogy a férfi ittasan vezetett, a légalkoholszintje 0,60 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Felfüggesztett jogosítvány. Egy 34 éves Arad megyei személyt állított meg a rendőrség március 26-án 14.45 órakor a 19-es országúton Biharfélegyházánál (Roșiori). Az igazoltatáskor derült ki, hogy a férfi felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett.

Rendszám nélkül. Egy 27 éves vasaskőfalvai (Pietroasa) személyt kapott el a rendőrség március 26-án a 76-os országúton Belényesnél. Mint kiderült, a férfi autója nem volt forgalomba íratva. Eljárást indítottak ellene.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!