Baleset

2024.03.20. 08:35

Kettészakadt egy autó a Ghillányi úton

Forrás: Facebook/Bolt Csoport

Döbbenetes közúti baleset történt kedden éjjel Nagyváradon, a Ghillányi/Dimitrie Cantemir úton, az Electrica székhelye mellett. A szerencsétlenség 22.35 óra körül következett be. Egy 19 éves fiatal váradi férfi autójával a városközpont felé haladt, mikor a nagy sebesség miatt egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a gépjármű felett, nekiment a járdaszegélynek és mielőtt behajthatott volna az aluljáróba, nekicsapódott egy villanyoszlopnak. Az ütközés olyan erős volt, hogy az autó kettészakadt. A szétszóródó darabok másik két, a Cicero utcán parkoló autóban is kárt okoztak.

Forrás: Info Trafic Bihor & Oradea /Sergiu Cîrdei

A szemtanúk szerint a  fiatalember  egyedül ült az autóban, nem sérült meg súlyosan és a saját lábán szállt ki a járműből. A helyszínre több rendőrautó, a katasztrófavédelem és a rohammentők is kiszálltak. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt körülbelül egy órára lezárták, a szerencsés sofőrt pedig kórházba szállították kivizsgálásra és orvosi ellátásra. A helyszínen elvégzett drogteszt és az alkoholszondás vizsgálat negatív lett. A RER alkalmazottai megtisztították az úttestet a kifolyt gázolajtól és olajtól, valamint a körülbelül 50 méteres körzetben szétszóródott alkatrészdaraboktól.
 

Forrás: Info Trafic jud Bihor/Florentina Bot

 

Forrás: bihon.ro

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!