Gyász

2024.03.18. 08:25

Gyászhírek, március 18.

Forrás: Illusztráció

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, GYÖRFI SAROLTA életének 88-ik évében, rövid betegség után elhunyt. Temetése március 19-én, kedden 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett volt osztálytársunktól, KARLOVSZKI GYÖRGYTŐL, aki március 4-én, Kecskeméten elhunyt. Őszinte részvétünk családjának. Emlékét szívünkben, míg élünk, őrizzük. Az 1980-ban, az Al. Moghioroş Líceumban végzett XII. B-sek.

*

Kegyelettel és mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, apósra, BORDÁS ANDRÁSRA, aki egy éve hagyott itt bennünket. „Pihenj csendesen, legyen békés álmod, Találd meg Odafönn az örök boldogságot!” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A bánatos család.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk BÍRÓ MÁRIA tanítónőtől, aki 2024. március 16-án visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése ma, 2024. március 18-án 14 órától lesz a biharvajdai kápolnából. Emlékét kegyelettel őrizzük. A gyászoló család.

*

Viszontlátásra a földnek porában, Viszontlátásra az égi sugárban, Viszontlátásra a hold udvarán, Vagy a Tejút valamely csillagán.” (Reményik Sándor) MUNTEANU NICOLAE, VASAVICI OLGA, VARGA ERZSÉBET, SZABÓ MARGIT, LŐRINCZY ZOLTÁN, TEUTSCH ILDIKÓ, CÂMPEANU IBOLYA, HANGA IULIANA, MÂNZ FLOARE, VASKA IOAN PETRU, RASCU RADU VASILE, BOTIU ERZSÉBET ÁGNES, GYÖRFI SAROLTA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalmas 17 év telt el azóta, hogy imádott, egyetlen gyermekünk, KISS LAJOS NORBERT (volt vízilabda-játékos, élt 24 évet) jóságos, szerető szíve megszűnt dobogni, és számunkra a drága gyermekünk elvesztése egész életünket kibillenti az egyensúlyából. Minél közelebb álltunk hozzád, a hiányod annál nagyobb pusztítást végez. A szeretet nem múlik el soha, így a könnyek az emlékezés drágakövei: szomorúak, de a múlt szépségével ragyognak. Hiányodat nem pótolja senki, rettenetesen hiányzol. Örökké szerető édesanyád, édesapád.

*

Örökké tartó fájdalommal és szívünk minden szeretetével emlékezünk drága halottunkra, FORMITTÁG SÁNDORRA halálának 6. évfordulóján. ... Őriz Téged minden. Csak a testedet vitte el az idő innen, Maradt a mosolyod, lelked, szavad. Bánatos családod.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!