Kék hírek

2024.02.21. 10:04

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Börtönbüntetés. Egy 20 éves monospetri (Petreu) fiatalembert kaptak el a margittai rendőrök február 19-én. A fiatalt a Nagyváradi Bíróság egy év és három hónap börtönre ítélte minősített lopás miatt. Az elítéltet a váradi börtönbe szállították, itt fogja letölteni büntetését. 

Közúti bírságok. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei február 19-én ellenőrző akciókat hajtottak végre, amelyek során 86 büntetést szabtak ki összesen 35.575 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként nyolc jogosítványt és négy forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 42-t gyorshajtás miatt, 12-t a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt szabálytalan előzésért, hármat szabálytalan parkolásért, kettőt ittas vezetésért szabtak ki, megbüntettek öt gyalogost, és további 20 szankciót egyéb közúti kihágások miatt adtak. 

Felfüggesztett jogosítvány. Egy 59 éves váradi férfit állítottak meg a rendőrök február 19-én 16.20 óra körül a váradi Ştefan Lupşa utcán. Igazoltatáskor kiderült, hogy a sofőr felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett. Eljárás indult ellene.

Beíratlan autó. Egy 57 éves helyi lakost állítottak meg a bihari rendőrök február 19-én 22.30 óra körül a 767/F megyei úton Hegyközcsatárnál. Igazoltatáskor kiderült, hogy a férfi autója nincs beíratva a forgalomba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!