Gyász

2024.02.27. 07:58

Gyászhírek, február 27.

Fotó: Illusztráció

"A szeretet soha el nem fogy.” (Pál 1Kor 13,8) Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették és tisztelték, hogy K. NAGY GYÖNGYI, az Ady Endre Líceum egykori kémia szakos tanára és 1963-ban végzett diákja 78 éves korában, 2024. február 17-én Budapesten elhunyt. Drága halottunk temetése március 1-jén 13 órakor lesz az Óbudai Temetőben. Emléke legyen áldott! Gyászolják örökké bánatos testvére, Enikő, sógora, Béla, szeretett keresztfiai, Béci és Zsolt családjával, szeretett unokaöccse, Zoli családjával, unokatestvére, Ildikó családjával, a Szebeni és a Béres család, valamint a távolból unokatestvérei, Ágika és Marika.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki VÁRI-NAGY ENIKŐ kolléganőnknek, szeretett édesanyja elvesztése miatti gyászában. Isten adjon számára megnyugvást, és a család számára vigasztalódást! Az Ady Endre Elméleti Líceum munkaközössége.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, BOTA MARGIT (szül. BÉCSI MARGIT) életének 79. évében elhunyt. Temetése február 28-án, szerdán 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após és rokon, SZABÓ TIBOR életének 56. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése ma, február 27-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!