Gyász

2024.02.26. 08:04

Gyászhírek, február 26.

Fotó: Illusztráció

Életünk legszomorúbb napjára emlékezünk, a legdrágább feleségre, édesanyára, SZULCSIK ANNÁRA, aki egy éve örökre itt hagyott bennünket. „Küzdöttél, de már nem lehetett, A csend ölel át és a szeretet. Fájdalmunkat nem enyhíti az idő múlása, Legyen sírodon az Isten áldása!” Emlékét megőrzi drága férje, Béla és fia, Robi.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre, testvérre, keresztanyára, SZULCSIK ANNÁRA (szül. SARKADI ANNA), aki ma egy éve örökre itt hagyott bennünket. „Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk, Enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk.” Örökké bánatos édesanyja, Rozália, testvérei, Rózsi és családja, Gyöngyi és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, SZULCSIK ANNÁRA, aki ma egy éve itt hagyott bennünket. Anyukám, merre jársz, hol lehetsz, olyan üres a világ nélküled! A gyermek, akit itt hagytál, felnőtt lett, de a lelke és a szíve megtört. Hiányod velem él, az emlékeimben. Hiányzol, szeretünk nagyon! Kérlek, vigyázz ránk onnan fentről! Emlékezik rád fiad, Béla, menyed, Éva, unokáid, Béla és Natália.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, nagymamára, SZULCSIK ANNÁRA, aki egy éve örökre itt hagyott bennünket. A múltba visszanézve valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. Szívünk fájdalma örökre megmarad, Emléke legyen áldott! Emlékezik rá fia, Sándor, menye, Ildikó, unokája, Kevin és Patrik.

*

Mielőtt innen végképp elmegyek, Szeretnék elköszönni, emberek, Mint rab, akinek int a szabad út, Búcsút rebeg, mielőtt szabadult.” (Juhász Gyula) GAJE IONEL, TARR ATTILA, CRIȘAN MARIA, ONODI IDA, HORVÁTH ÁGNES, PETRUȚ PETRU DOREL, GÎRBOVAN JÓZSEF, GARNAI MIKLÓS SÁNDOR, BOLOGA CONSTANTIN BARBU ANDREI, KOPÁCSY ISTVÁN (ȘTEFAN), SILAGHI DUMITRU, SZABÓ TIBOR, STOICA CRISTIAN RADU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Non-Stop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk BLESZKÁN LÁSZLÓTÓL (volt Înfrăţirea-alkalmazott), aki rövid szenvedés után 2024. február 18-án, 72 évesen hirtelen elhunyt Magyarországon, Pécelen. Nyugodjon békében! Öccse, Bleszkán Gyula és a család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága feleségemre, az édesanyára, LŐRINCZ ILONÁRA, halálának 6. évfordulóján. Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De egy könnycsepp a szemünkben érted él, Egy gyertya az asztalon érted ég. S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, Amit tőlünk senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, Mi soha nem feledünk téged! Férjed, Feri, lányod, Gyöngyike.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre és édesanyára, HABINYÁK IBOLYÁRA halálának 25. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Édesanyja, Ibolya és fia, István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!