Kék hírek

2024.02.06. 14:33

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn 81 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 35.145 lej. Elvettek továbbá tíz jogosítványt és három forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 34 büntetést osztottak ki, hetet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, nyolcat gyalogosok kihágásaiért, hármat ittas vezetésért, kettőt a közlekedési lámpa jelzéseinek be nem tartásáért, egyet elsőbbségadás hiánya miatt, kettőt nem kijelölt helyen való megállásért, egyet szabálytalan előzésért és 20-at egyéb kihágásokért. 

Ittasan. A 19/E jelzésű országúton, Szalárdon a rendőrség elfogott hétfőn egy 52 éves Hunyad megyei férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszinte 0,45 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott hétfő délután 18.40 órakor a 795/A jelzésű megyei úton, Vasandon (Oșand) egy 24 éves harangmezői (Hidișelu de Sus) férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Szintén aznap, délelőtt 11.05 órakor a 795-ös megyei úton, Pusztahollódon (Holod) egy 32 éves tenkemocsári (Dumbrava) férfit fogtak el, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Mindkét személy ellen eljárás indult. 

Letartóztatások. A rendőrség letartóztatott hétfőn Nagyváradon egy 23 éves helyi fiatalembert, akit két év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek veszélyes drogokkal való kereskedés miatt. Szintén aznap egy 24 éves helyi férfit is letartóztattak ugyanezen ok miatt, őt is két évre ítélték. Mindketten a nagyváradi börtönben töltik le a büntetésüket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!