Kék hírek

2024.02.15. 13:33

Akcióban a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Forrás: AFP/ONLY FRANCE

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 113 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 42.405 lej. Elvettek továbbá hat jogosítványt és hat forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 69 büntetést osztottak ki, 17-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, négyet szabálytalan előzésért, hatot az időszakos műszaki vizsgálat hiánya miatt, kettőt a hivatásos sofőröknek a vezetési és pihenési idő be nem tartásáért és 15-öt egyéb kihágásokért. 

Ittasan. A rendőrség elfogott szerda reggel Nagyváradon egy 44 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,43 mg/l volt. 

Letartóztatások. A rendőrség elfogott és letartóztatott szerdán Oláhszentmiklóson egy 27 éves helyi férfit, akit két év és nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítéltek szexuális bántalmazás és jogosítvány nélküli járművezetés miatt. Szintén aznap elfogtak egy 33 éves férfit is, akit a nagyváradi bíróság egy év és négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt jogosítvány nélküli járművezetésért és vérvétel elutasításáért. Mindketten a nagyváradi börtönben töltik le a büntetésüket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!