Nyomozás

2024.01.23. 13:34

Őrizetbe vettek egy 36 éves férfit

Illusztráció

A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 24 órás őrizetbe vett hétfőn egy 36 éves fugyivásárhelyi férfit, akit jogosítvány nélküli járművezetéssel, baleset helyszínének elhagyásával és gondatlanságból elkövetett testi sértéssel vádolnak. Az eddigi vizsgálatok szerint január 22-én, délután 13.05 órakor Nagyvárad irányából egy személyautóval haladt az 54-es jelzésű úton, Alkéren (Cheriu), nem tartotta be a megfelelő távolságot az előtte haladó személyautóhoz mérten, majd nekiütközött. A második személyautót egy 22 éves helyi fiatalember vezette. Az ütközés miatt a második személyautó egy, az ugyanabba az irányba haladó kisteherautónak ütközött, mely átsodródott az ellenkező menetirányú sávra, majd egy ingatlan előtti autóbejárón parkoló személyautónak ütközött, mely a csapódás miatt a szóban forgó ingatlannak ütközött. A kisteherautót egy 33 éves nagyváradi férfi vezette. A balesetben megsérült egy 64 éves nagyváradi nő, aki gyalogosként szabályosan haladt az út mellett. Sérülései miatt kórházba szállították.

A baleset helyszínét az első autós, a 36 éves férfi elhagyta, a rendőrség értésítése nélkül. Kiderült, hogy nincs jogosítványa. Az ügyben további vizsgálat zajlik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!