Gyász

2024.01.03. 08:14

Gyászhírek, január 3.

Forrás: Illusztráció

Szomorú az út, amely sírotokhoz vezet / Ahol megpihent két dolgos kezetek. / Isten őrködjön pihenésetek felett! / Fájó szívvel emlékezünk szeretett szüleinkre, CZÉGÉNYI MAGDOLNÁRA és CZÉGÉNYI MIHÁLYRA (Örvénd) haláluk évfordulóján. A szerető család.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett BÁLINT GIZELLÁTÓL (BETTI). Emlékét örökké megőrizzük. A Szent Rita Római Katolikus Nőszövetség.

*

Szomorú szívvel emlékezünk szeretett édesapánkra, LŐRINCZ FERENCRE halálának 60. évfordulóján. Nyugodjon békében! Évike és László családjaikkal.

*

Mélységes fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, tanárnő, SZURDÁS MÁRIA 2023.12.29-én, hősiesen viselt, súlyos betegség után 75 éves korában békésen, csendesen elhunyt. Nagyváradi temetéséről később gondoskodunk.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, id. JUHÁSZ JÁNOSRA halálának 6-ik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Emlékezik rá szerető családja: felesége, Ildikó, fia, Jancsi, menye, Inci, imádott unokája, Anett.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, drága jó édesapára, nagyapára, apósra, gyerekre, vőre és testvérre, KOVÁCS GYULÁRA (Hodos), aki 7 éve, január 3-án hagyott itt bennünket. „Ez a nap az emlékezés napja, Érted imádkozunk halkan zokogva. A szív sajog, a fájdalom nő, Nem hoz enyhülést a múló idő. Kegyetlen volt a sors, hamar elvett tőlünk, De jóságos szíved itt maradt közöttünk. Csak egy emlék maradt, egy gyönyörű emlék, Hogy itt voltál velünk és minket szerettél. Csillaggá változtál, barangolsz az égen, Gyere mifelénk is, úgy, mint réges-régen. Nyugodj békében, drága lélek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett!” Emlékét őrzi: a bánatos család.

*

„Elhajtok minden bokrot és ágat, Bárhol is legyél, én megtalállak. Ott vagy a hangban: félben, egészben, Ragyogsz a hajnal álmos szemében.”  (Hanák Gábor) HADADEA SEVER, BÁLINT GIZELLA, BEALCOVSCHI TERÉZIA, CHEREȘI ALEXANDRU, FILDAN IRÉN, GYURTSIK MAGDOLNA, DĂRĂBAN NICOLAE MIHAI, VÉKONY JULIANNA, CSEFÁN MIKLÓS, SÓLYOM ILONA, CUC MARIA, MARIAN ERZSÉBET, BIRO AUGUSTIN, CIONCA FLOARE, DOBOS SÁNDOR. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa és testvér, DOBOS SÁNDOR életének 75-ik évében hirtelen elhunyt. Temetése csütörtökön, január 4-én 12:00 órakor a Steinberger kápolnától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!